Din hund og kat er vigtig for mig

Hunde- og kattefrisør

i Herning

Om mig

Mit navn er Irma og min store passion har altid været dyr. Min store interesse for dyr gjorde, at jeg søgte ind på veterinæruddannelsen, og i 2008 blev jeg uddannet som dyrlæge, med fokus på smådyr.

Som nyuddannet dyrlæge, blev jeg ansat på et dyrehospital i Litauen, hvor jeg fik erfaring inden medicinsk behandling, lidt kirurgi og også som hunde- og kattefrisør. 2010 var jeg færdig med min fagdyrlæge uddannelse som mikrobiolog. Jeg var desuden ansat i medicinalindustrien og arbejdet med veterinærlægemidler, tilskudsfoder og foder til smådyr.

I 2020 åbnede jeg HKgrooming salon hjemme i privaten.

Jeg har en autorisation som dyrlæge her i Danmark og jeg er medlem af Landsforening for hundesoignering (LHS) .

 

Hvad er LHS?

Som medlem af Landsforening for Hundesoignering (LHS) har man som hundefrisør enten en 3-årig uddannelse eller som minimum flere års erfaring, utallige kurser og eksamener bag sig, som er vurderet og bedømt af uvildige censorer!

I min salon tilbyder jeg primært klip, men også sundhedsundersøgelser og andre små veterinær-ydelser til din firbenede ven.

Jeg er engageret i min profession, som hunde- og kattefrisør, så jeg arbejder i overensstemmelse med branchens standarder og bedste praksisser.

Jeg værdsætter virkelig det engagement og den kvalitet, vi alle stræber efter i LHS. Jeg opdaterer løbende min viden om hunde- og katte pelspleje, klipning, plukning og deltager jævnligt i kurser.

Jeg værdsætter virkelig den tætte kontakt til kunderne og deres kæledyr og jeg sørger for at skabe en tryg og rolig situation, for alle der besøger min salon.

Jeg glæder mig til at møde dig og dit kæledyr!

Scroll to Top